Grafički dizajn

Grafički dizajn logotipa i plakata

FOTOGRAFIJA

Usluga fotografiranja i snimanja posebnih trenutaka

Video produkcija

Profesionalna usluga video snimanja posebnih događanja, manifestacija i konferencija

Izdavaštvo i novinarstvo

Pouzdan partner u izdavaštvu knjiga i časopisa

Promidžba i odnosi s javnosću

Kreativna snaga za sjajnu vidljivost i javno priznanje


ART POGON - KREATIVNI PARTNER ZA PROFESIONALANCE

NOVI PROZOR U SVIJET KREATIVNOSTI, DIZAJNA I INSPIRACIJE


Dragi prijatelji,

želimo vas pozvati u svijet kreativnosti, inspiracije i nevjerojatnih iskustava. ART POGON je obrt koji donosi svježu perspektivu i umjetnički dodir u svaki aspekt vašeg života.

Znate li koliko je važan dobar prvi dojam? Ona prva slika koju vaša tvrtka, projekt ili udruga ostavlja na svoje klijente i suradnike može značiti razliku između uspjeha i neuspjeha. Vizualni identitet, posebno logotip, igra ključnu ulogu u oblikovanju tog prvog dojma.

U "ART POGONU" razumijemo važnost vizualnog identiteta. Naša strast je dizajn, i tu strast koristimo kako bismo pomogli tvrtkama, projektima, nevladinim udrugama i organizacijama da istaknu svoj jedinstveni glas, vrijednosti i misiju.

Nismo samo obični pružatelji usluga. Mi smo vaši partneri u kreativnom putovanju, spremni da vaše ideje pretvorimo u stvarnost. Naša strast je stvarati umjetnost koja će vas inspirirati, povezati s drugima i ostaviti neizbrisiv dojam.

 Ako ste spremni da svoje projekte podignete na novu razinu, oživite svoje ideje i stvorite sjećanja koja će trajati, obratite nam se danas. "Art Pogon" je ovdje da vam pomogne ostvariti svoje ciljeve i dodati kreativni dodir u svaki aspekt vašeg života.

Zajedno stvaramo. Zajedno inspiriramo. Zajedno kreiramo.

O ART POGONU

Tko stoji iza ART POGONA, obrta za dizajn?

 Daniel Pavlić – dizajner, fotograf, umjetnik i filmski djelatnik

Iza Daniela stoji dvadesetak godina iskustva u filmskoj industriji. Svoje iskustvo je započeo 2002. godine kada je kao ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta u Hrvatskoj Kostajnici pokrenuo kino i cijeli niz kulturnih manifestacija. 

U isto vrijeme pokreće nevladinu udrugu KAOS – kostajničku alternativnu scenu koja je bila jedna od prvih udruga u Hrvatskoj što se bavila ljudskim pravima, kulturom, ekologijom, turizmom i radom s djecom i mladima. 

Nakon toga do 2019.godine vodi u Sisku Filmski centar i kino Doma kulture Kristalna kocka vedrine, te pokreće nekoliko filmskih festivala i revija. 

Uspješno digitalizira kino u Sisku, te aktivno sudjeluje na stvaranju Kino mreže – mreže nezavisnih kinoprikazivača u Hrvatskoj, dok u svijetu sudjeluje u radnoj skupini pri osnivanju svjetske mreže ekoloških filmskih festivala „Green film network“.

U svom radu sudjeluje kao član žirija i selektor na mnogim svjetskim filmskim festivalima, a autor je i nekoliko dokumentarnih filmova. 

Trenutno snima svoj prvi dugometražni dokumentarni film „Prašina u vitrini“ pod pokroviteljstvom Hrvatskog audiovizualnog centra i Fondacije za film Bosne i Hercegovine. 

Član je Hrvatskog dizajnerskog društva, Hrvatskog novinarskog društva, te Hrvatskog društva filmskih djelatnika.

Iza njega je nekoliko samostalnih izložbi fotografija i slika, te sudjeluje na mnogim skupnim izložbama u Hrvatskoj i u inozemstvu. 

Objavio je dvije knjige, a osim nagrađenih kratkih priča po raznim natječajima, ove godine je dobio i nagradu za najbolju reportažu u 2022. godini. 

HND i FraMaFu festival mu je 2021.godine dodijelio nagradu humanosti.

Daniel Pavlić – dizajner, fotograf, umjetnik i filmski djelatnik

U Art Pogonu nudimo niz usluga koje će obogatiti vaše iskustvo i pomoći vam da ostvarite svoje vizije:

Grafički Dizajn logotipa i plakata: stvaramo vizualne priče koje će istaknuti vaš brend i privući pažnju ciljane publike

Fotografija i snimanja događaja: ovjekovječimo trenutke i sjećanja kroz fotografiju koja oživljava emocije

Video Produkcija: snimamo i montiramo video sadržaj koji će vas izdvojiti na društvenim medijima i stvoriti snažan dojam