Izdavaštvo i novinarstvo


Kao višestran obrt, ART POGON predstavlja vašeg pouzdanog partnera u izdavaštvu knjiga i časopisa, pružajući visokokvalitetne usluge koje prožimaju kreativnost i profesionalizam. 

Naša posvećenost umjetnosti pisanja i vizualnog oblikovanja omogućuje nam da stvaramo proizvode koji se ističu svojom kvalitetom i estetikom.

Izdavaštvo Knjiga i Časopisa: naša strast prema književnosti i vizualnoj umjetnosti omogućuje nam da izdajemo knjige i časopise različitih žanrova i tema. Bez obzira jeste li autor koji želi objaviti svoje djelo ili organizacija koja želi proširiti svoj utjecaj putem tiskanih medija, naš tim stručnjaka pružit će vam podršku u svakom koraku stvaranja vašeg publikacijskog projekta.

Novinska Agencija: kroz našu novinsku agenciju, pružamo širok spektar novinarskih usluga koje pokrivaju različite teme i područja interesa. Naš tim iskusnih novinara predan je pružanju točnih, informativnih i zanimljivih članaka i reportaža koji odražavaju najnovije događaje i trendove.  Bez obzira trebate li redovnu medijsku pokrivenost ili posebno istraživačko novinarstvo, mi smo tu da vam pružimo sveobuhvatnu podršku.

Naša Misija: u ART POGONU vjerujemo u moć riječi i vizualne umjetnosti da inspiriraju, informiraju i povezuju ljude diljem svijeta. 

Kroz naše usluge izdavaštva i novinarstva, nastojimo promicati kvalitetu i kreativnost, istovremeno prateći etičke standarde i odgovornu novinarsku praksu.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli ostvariti vaše izdavačke ciljeve i novinarske potrebe. 

U ART POGONU, vaša priča postaje naša misija, a vaše riječi postaju most koji povezuje svijet.